Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı yeğeni görmek

Rüyada tatlı yeğeni görmek

Rüyada tatlı yeğeni görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı yeğeni gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, maceralarınızı veya planlarınızı bir sonraki aşamaya taşıyabilmek için gereken her şeye sahipsiniz.

Rüyada tatlı yeğeni görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenin öldüğünü görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeğen görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine yorulur.

Rüyada yeğenin doğduğunu görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, işinde terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeğenimi görmek mal ve para sahibi olacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine işarettir.

Rüyada yeğen öpmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğmamış yeğenini görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine işarettir.

Rüyada yeğeni hasta görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments