Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek yeğen görmek

Rüyada bebek yeğen görmek

Rüyada bebek yeğen görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, her zaman şükür içinde olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada bebek yeğen gördüyseniz:

  • Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir.

Rüyada bebek yeğenini görmek geçmişini arkada bırakacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret eder.

Rüyada bebek yeğen görmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğenle evlenmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına tabir olunur.

Rüyada yeğenini kaybetmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeğeni kaybetmek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, Allah’a dua edeceğine delalet eder.

Rüyada yeğeninin nişanlandığını görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada yeğeniyle evlenmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada yeğeni görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments