Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğen emzirmek

Rüyada yeğen emzirmek

Rüyada yeğen emzirmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, derdin sona ereceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya yorulur.

Rüyada yeğen emzirmek gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz sorunları kolaylıkla aşarsınız.

Rüyada yeğen emzirmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına inanılır.

Rüyada yeğeni emzirmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada asker yeğen görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeğenlerini görmek zafer elde edileceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeğenini öpmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, sevdiğine kavuşacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulur.

Rüyada eşinin yeğenini görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada kendi yeğenini görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına inanılır.

Rüyada abla ve yeğen görmek aksiliklerin başgöstereceğine, yeni bir semte taşınılacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments