Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenle öpüşmek

Rüyada yeğenle öpüşmek

Rüyada yeğenle öpüşmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeğenle öpüşmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki işler sizi heyecanlandırmıyorsa, siz bir şeyler ekleyerek heyecanlı hale getirebilirsiniz.

Rüyada yeğenin evlendiğini görmek üzüntü duyacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada eşinin yeğenini görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet eder.

Rüyada yeğenine sarılmak hayallerin gerçekleştirileceğine, huzursuzlukların son bulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeğenini kucaklamak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, hikmet sahibi olacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada yeğeni ağlarken görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine işaret eder.

Rüyada yeğenimin evlendiğini görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeğenini kaybetmek nazara geleceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada yeğenimi hamile görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, terslik yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments