Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeğenini sevmek

Rüyada yeğenini sevmek

Rüyada yeğenini sevmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, herkesten ileriye gideceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğenini sevmek gördüyseniz:

  • İleride çevrenizdekilerin size saygı duymasını ya da söylediklerinizi dinlemesini istiyorsanız sakinliğinizi korumalısınız.

Rüyada yeğenini sevmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeğeni sevmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına delalet eder.

Rüyada ölen yeğenini görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada yeğeninin öldüğünü görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına delalet eder.

Rüyada kendi yeğenini görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine inanılır.

Rüyada yeğeninin ağladığını görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş yeğen görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, çalıştığına değeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeğen kaybetmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments