Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye tükürmek

Rüyada sevgiliye tükürmek

Rüyada sevgiliye tükürmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye tükürmek gördüyseniz:

  • İş, ev ya da aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, önünü açacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, makam edineceğine inanılır.

Rüyada sevgiliye tükürmek büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye tükürmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağızdan kıl tükürmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ et çiğneyip tükürmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, her zaman neşeli olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada insan yüzüne tükürmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sakızı tükürmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments