Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve tükürmek

Rüyada eve tükürmek

Rüyada eve tükürmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve tükürmek gördüyseniz:

  • Mücadeleden çekinmeyin sonuçta bir defa daha kazanan taraf siz olacaksınız.

Rüyada eve tükürmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine işarettir.

Rüyada ağzından kum tükürmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, gelirinin sürekli olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada birinin tükürdüğünü görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına tükürmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere delalet eder.

Rüyada yemeğin içine tükürmek kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına delalettir.

Rüyada birinin suratına tükürmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya tükürmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, hasta ve üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada birinin ağzına tükürmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments