Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine tükürmek

Rüyada sevdiğine tükürmek

Rüyada sevdiğine tükürmek takdir toplayacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine tükürmek gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren veya kafa karıştıran konularda duygularınızı ifade edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğine tükürmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin yüzüne tükürmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, zaman bulmakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye tükürmek büyük bir tartışma yaşayacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada kan kusmak kan tükürmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ağzından kum tükürmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada gerçekten tükürmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzüne tükürmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments