Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru yarasa görmek

Rüyada yavru yarasa görmek

Rüyada yavru yarasa görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, güç kaybedeceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına, yüksek bir makama geleceğine, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru yarasa gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden kişiler tekliflerinize açık olabilir.

Rüyada yavru yarasa görmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, itibarını zedeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yarasa yavrusu görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde yarasa görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada uçan yarasa görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, sevdiği birine hediye alacağına rivayet eder.

Rüyada uçan yarasalar görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına delalettir.

Rüyada ölmüş yarasa görmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi yarasa görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına tabir olunur.

Rüyada yarasa öldürmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments