Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan yarasalar görmek

Rüyada uçan yarasalar görmek

Rüyada uçan yarasalar görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, gelir kaybedeceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, planlı ve programlı davranacağına yorulur.

Rüyada uçan yarasalar gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirmeniz gerekiyor, rekabet ortamları sizi yavaşlatabilir.

Rüyada uçan yarasalar görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, düşman malından yemeye alamet etmektedir.

Rüyada uçan yarasa görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru yarasa görmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor yarasa görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde yarasa görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük yarasa görmek ruhunun şifa bulacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada yarasa yavrusu görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına işaret eder.

Rüyada yarasa saldırısına uğramak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments