Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarasa öldürmek

Rüyada yarasa öldürmek

Rüyada yarasa öldürmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına inanılır.

Rüyada yarasa öldürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada yarasa öldürmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, mal ve para sahibi olacağına delalettir.

Rüyada beyaz yarasa görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük yarasa görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü yarasa görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada uçan yarasa görmek bekar ise evleneceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada yavru yarasa görmek tüm düzenin alt üst olacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yeni bir eve sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde yarasa görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yarasa yavrusu görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments