Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi yarasa görmek

Rüyada kahverengi yarasa görmek

Rüyada kahverengi yarasa görmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, bir daha kopmayacağına, prestij kazanılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi yarasa gördüyseniz:

  • Gerçekleri dışlamayın.

Rüyada kahverengi yarasa görmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan yarasa görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, eşi ile problemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare ve yarasa görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı yarasa görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, hoşgörülü biri olunacağına yorulur.

Rüyada evin içinde yarasa görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada küçük yarasa görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve yarasa girdiğini görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş yarasa görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, iş öğreneceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments