Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarasa yavrusu görmek

Rüyada yarasa yavrusu görmek

Rüyada yarasa yavrusu görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, düşman malından yemeye, gerçeklere yüz çevrileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada yarasa yavrusu gördüyseniz:

  • Dış faktörlere bağlı yanlışlar yapmanızın belli sonuçları olabilir.

Rüyada yarasa yavrusu görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, yaşadığı yokluğun biteceğine delalet eder.

Rüyada yavru yarasa görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı yarasa görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş yarasa görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına inanılır.

Rüyada köpek ve yarasa görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, başarılı adımlar atacağına, hayallerin yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada yarasa öldürmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada evde yarasa görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalettir.

Rüyada yarasa saldırısına uğramak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments