Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru tavus kuşu görmek

Rüyada yavru tavus kuşu görmek

Rüyada yavru tavus kuşu görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru tavus kuşu gördüyseniz:

  • Üzerinizde ya da sevdikleriniz üzerinde çok fazla etkisi olmayan kişilerden uzak durun.

Rüyada tavus kuşu yavrusu görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, zinde kalacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yavru tavus kuşu görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine delalet eder.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavus kuşunu uçarken görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan tavus kuşu görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavus kuşunun tüyünü görmek parasız kalmaya, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine işarettir.

Rüyada tavus kuşu öldürmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, doğruluğu bulacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments