Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan tavus kuşu görmek

Rüyada uçan tavus kuşu görmek

Rüyada uçan tavus kuşu görmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada uçan tavus kuşu gördüyseniz:

  • Başkaları hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklamanız gerekeiyor olabilir.

Rüyada uçan tavus kuşu görmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu yavrusu görmek eşyaların yenileneceğine, daha güçlü hale geleceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek tavus kuşu görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada yavru tavus kuşu görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, gereken sabrı göstereceğine delalettir.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına alamet eder.

Rüyada tavus kuşu öldürmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tavus kuşu görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı tavus kuşu görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments