Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işleri sizin için daha da zor hale getirmeden sorumluluklarınızı yerine getirin.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada tavus kuşu kuyruğu görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada evde tavus kuşu görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan tavus kuşu görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada siyah tavus kuşu görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, fakir çocukları giydireceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine tabir olunur.

Rüyada erkek tavus kuşu görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments