Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavus kuşu öldürmek

Rüyada tavus kuşu öldürmek

Rüyada tavus kuşu öldürmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, rızkın genişlemesine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kazancında artış olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavus kuşu öldürmek gördüyseniz:

  • Danışmanlık almaktan çekinmemeniz durumunda kendinizi yenilmenizi sağlayacak fırsatlar doğabilir.

Rüyada tavus kuşu öldürmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah tavus kuşu görmek kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine rivayet eder.

Rüyada tavus kuşu tüyü görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Rüyada tavus kuşu kanadı görmek yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına yorulur.

Rüyada uçan tavus kuşu görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada tavus kuşunu uçarken görmek ona kol kanat gereceğine, müjdeli haberler alacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet eder.

Rüyada yavru tavus kuşu görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada tavus kuşunun kuyruğunu görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments