Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbağa yağdığını görmek

Rüyada kurbağa yağdığını görmek

Rüyada kurbağa yağdığını görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, onlara hocalık edeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kurbağa yağdığını gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel değil detaylarıyla ele almalısınız.

Rüyada kurbağa yağdığını görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kahverengi kurbağa görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kurbağa görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok kötü günler göreceğine alamet eder.

Rüyada çok sayıda kurbağa görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurbağa öldürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine yorulur.

Rüyada banyoda kurbağa görmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, ikinci bir şans vereceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmiş kurbağa yemek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments