Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adama tekme atmak

Rüyada adama tekme atmak

Rüyada adama tekme atmak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, insanlarla arasının açılacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, mutluluğunun artacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada adama tekme atmak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk düşünüyorsanız bunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada adama tekme atmak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada babaya tekme atmak yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada taşa tekme atmak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğe tekme atmak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalettir.

Rüyada yavru köpeğe tekme atmak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe tekme atmak para kazanmaya, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kediye tekme atmak işlerinizin bozulacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıya tekme atmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments