Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyruksuz kertenkele gördüyseniz:

  • Konunun çok üzerine gitmemekte fayda var.

Rüyada kuyruğu kopmuş kertenkele görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine yorulur.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ruh sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kertenkele kuyruğu görmek rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada dev kertenkele görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kertenkele ölüsü görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında günah işleyeceğine işaret eder.

Rüyada kertenkele yemek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kertenkele yutmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments