Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kertenkele yavrusu görmek

Rüyada kertenkele yavrusu görmek

Rüyada kertenkele yavrusu görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada kertenkele yavrusu gördüyseniz:

  • Belli konularda sizi yanıltmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yavru kertenkele görmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kertenkele yavrusu görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına delalettir.

Rüyada yılan kertenkele görmek koltuğunun da yükseleceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına işarettir.

Rüyada kertenkele ve kaplumbağa görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kertenkele kovalamak daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada fare kertenkele görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine inanılır.

Rüyada çok sayıda kertenkele görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments