Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kanarya görmek

Rüyada yavru kanarya görmek

Rüyada yavru kanarya görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada yavru kanarya gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye eğilimlisiniz.

Rüyada yavru kanarya görmek hastalıklarından kurtulacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yağmur yağmamasına delalet eder.

Rüyada kanarya yavrusu görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına yorulur.

Rüyada kanarya sesi duymak düzenli bir işe kavuşulacağına, yolunda gideceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada siyah kanarya görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı kanarya yakalamak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalettir.

Rüyada kanarya yakaladığını görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı kanarya görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına delalet eder.

Rüyada kanarya kuşu görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments