Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kanarya yakalamak

Rüyada sarı kanarya yakalamak

Rüyada sarı kanarya yakalamak edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kendisine olan güvenin artacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı kanarya yakalamak gördüyseniz:

  • Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız.

Rüyada sarı kanarya yakalamak bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kanarya yakaladığını görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kanarya görmek yeni bir ilişkiye başlamaya, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, önemli yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada uçan kanarya görmek hastalıkların kalmayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına delalet eder.

Rüyada kanarya öldürmek sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına işarettir.

Rüyada kanaryayı kafese koymak herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine alamet eder.

Rüyada kanarya beslemek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kafeste kanarya görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatını ailesine adayacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments