Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanarya sesi duymak

Rüyada kanarya sesi duymak

Rüyada kanarya sesi duymak çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kanarya sesi duymak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size kendinizi iyi hissettirebilir.

Rüyada kanarya sesi duymak rahat erileceğine, kar sağlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına delalettir.

Rüyada kanarya satın almak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada kanarya kuşu görmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, sıkıntılar son bulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kanarya görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz kanarya görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada kanarya yumurtası görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada kanarya tutmak rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öten kanarya görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments