Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanarya yavrusu görmek

Rüyada kanarya yavrusu görmek

Rüyada kanarya yavrusu görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada kanarya yavrusu gördüyseniz:

  • Unutmayın ki şeytan ayrıntılarda gizlidir.

Rüyada yavru kanarya görmek maddi kayıpların olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanarya yavrusu görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kanarya görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanarya yakaladığını görmek evi yoksa ev alacağına, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanarya beslemek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, yüksek tahsil yapacağına işaret eder.

Rüyada sarı kanarya yakalamak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine delalet eder.

Rüyada sarı kanarya görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kanarya görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments