Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kanarya görmek

Rüyada siyah kanarya görmek

Rüyada siyah kanarya görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada siyah kanarya gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Rüyada siyah kanarya görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada kanarya sevmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kanarya görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kanarya kuşu görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanarya yavrusu görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, iyiliğe kavuşacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı kanarya görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işarettir.

Rüyada kanarya beslemek çok büyük bir işe girileceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine alamet eder.

Rüyada mavi kanarya görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, verilen sözlerin tutulacağına, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments