Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kanarya görmek

Rüyada kırmızı kanarya görmek

Rüyada kırmızı kanarya görmek işinde ustalaşacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı kanarya gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizi rahatlatabilecek fırsatlara kavuşabilir, ek gelir elde etmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada kırmızı kanarya görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına delalet eder.

Rüyada kanarya kuşu görmek helal rızka kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Rüyada renkli kanarya görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet eder.

Rüyada sarı kanarya yakalamak sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanarya satın almak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, aile hayatına adım atılacağına inanılır.

Rüyada uçan kanarya görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada yavru kanarya görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kanarya görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments