Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanarya kuşu görmek

Rüyada kanarya kuşu görmek

Rüyada kanarya kuşu görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına tabir olunur.

Rüyada kanarya kuşu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olaylardaki nüansları görmüyor olabilirler.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kanarya kuşu görmek zenginliğe, başarı ve zenginlik getireceğine, şansının artacağına delalettir.

Rüyada kanarya kuşu tutmak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine delalet eder.

Rüyada siyah kanarya görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli kanarya görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kanarya görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine inanılır.

Rüyada kanarya sesi duymak daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, ticarette şansının düşeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada kanarya görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments