Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru güvercinler görmek

Rüyada yavru güvercinler görmek

Rüyada yavru güvercinler görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yavru güvercinler gördüyseniz:

  • Birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilere vereceğiniz sözler bağlılığınızı göstermeniz için fırsat yaratabilir.

Rüyada güvercin ve yavrusunu görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işlerinin rast gideceğine yorulur.

Rüyada yavru güvercinler görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine işaret eder.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına delalettir.

Rüyada güvercin yavrusunu görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına alamet eder.

Rüyada iki yavru güvercin görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada güvercin ve yavrusu görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, özlem gidereceğine, mallarının eksileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments