Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin ve yavrusu görmek

Rüyada güvercin ve yavrusu görmek

Rüyada güvercin ve yavrusu görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, günahtan temizlenmeye tabir olunur.

Rüyada güvercin ve yavrusu gördüyseniz:

  • Kafanızın içindekileri açığa çıkarmakta güçlük çekebilirsiniz.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yavrusunu görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin ve yavrusunu görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına delalettir.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine inanılır.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Rüyada beyaz güvercin yavrusu görmek kendine geleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments