Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek iç sıkıntısına, yolculuğa, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinize tedbirli yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yuvaları görmek iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine inanılır.

Rüyada güvercin yuvası görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yuvada güvercin görmek renk ve eğlence geleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yuva yapan güvercin görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada güvercinin eve yuva yaptığını görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, zengin için yoksulluğa işaret eder.

Rüyada güvercin yuvası yapmak cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinin yuva yaptığını görmek herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments