Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru beyaz güvercin görmek

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, nefsine uyacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden önce sonuçlarını hesaplamanızda fayda var.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, fikirlerinin can bulacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin yavrusu görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına inanılır.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki yavru güvercin görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek parasız kalacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yavrulu güvercin görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments