Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin yavrusunu görmek

Rüyada güvercin yavrusunu görmek

Rüyada güvercin yavrusunu görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, günah işlemekten korunacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada güvercin yavrusunu gördüyseniz:

  • Doğru kişilerle karşılaşabilir, doğru zamanda doğru yerde olmanın keyfini çıkartabilirsiniz.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Rüyada güvercin yavruları görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı tabir olunur.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek yüksek diploma alacağına, kötü durumlara düşeceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yavrusu görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada güvercin yavrusu görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada iki yavru güvercin görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, üzüntülerinin son bulacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına işarettir.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, yeni işlere atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments