Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin yavrusu yakalamak

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kısmetin kapanacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak gördüyseniz:

  • İçinde bulunduğunuz ikilemler dikkat çekiyor.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine alamet eder.

Rüyada güvercini yakalamak neşesini kaybedeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan güvercin yakalamak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin yakalamak hayırlı bir yola girileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, kötü sözler duyulacağına delalet eder.

Rüyada güvercin yakaladığını görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işarettir.

Rüyada renkli güvercin yakalamak verdiği emeklerin boşa gideceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinler yakalamak el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah güvercin yakalamak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments