Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki yavru güvercin görmek

Rüyada iki yavru güvercin görmek

Rüyada iki yavru güvercin görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, biraz dinleneceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada iki yavru güvercin gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Rüyada yavrulu güvercin görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada iki yavru güvercin görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru güvercinler görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, hasta olacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine alamet eder.

Rüyada güvercin yavrusu görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada beyaz güvercin yavrusu görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments