Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercin ve yavrusunu görmek

Rüyada güvercin ve yavrusunu görmek

Rüyada güvercin ve yavrusunu görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, gururlu bir hayat süreceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız bir durumdan daha fazla sosyalleşerek ya da iletişim ağınızı genişleterek kurtulabilirsiniz.

Rüyada siyah yavru güvercin görmek bolluk içinde yaşamaya, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine yorulur.

Rüyada güvercin ve yavrusu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulur.

Rüyada beyaz güvercin yavrusu görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına delalettir.

Rüyada yavru beyaz güvercin görmek gelirin tükeneceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına inanılır.

Rüyada beyaz güvercin ve yavrusunu görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yavrusu görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Rüyada güvercin yuvası ve yavrusu görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments