Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatan at görmek

Rüyada yatan at görmek

Rüyada yatan at görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatan at gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada yerde yatan at görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalettir.

Rüyada yatan at görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın yattığını görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Rüyada yatan kadın görmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada yatarak yemek yemek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, saygın biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada beyaz yat görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yan yatan gemi görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, birikim yapacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına alamet eder.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments