Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede yatan hasta görmek

Rüyada hastanede yatan hasta görmek

Rüyada hastanede yatan hasta görmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede yatan hasta gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz sizi tatmin etmez seviyede ise ya da yalnız bir kimseyseniz yeni bir ilişki geliştirebilirsiniz.

Rüyada hastanede yatan hasta görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına inanılır.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek ibadete ağırlık verileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastanede hasta yattığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını hastanede yatarken görmek eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine işarettir.

Rüyada kendini hastanede yatarken görmek bazı ortak işlere gireceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastane yattığını görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hastanede yattığını görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işarettir.

Rüyada başkasının hastanede yattığını görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, eşiyle bahtiyar olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments