Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın yattığını görmek

Rüyada atın yattığını görmek

Rüyada atın yattığını görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına işaret eder.

Rüyada atın yattığını gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım edebilir, kısa veya uzun vadede yaptığınız yardımların karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada yatan at görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın yattığını görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerde yatan at görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadınla yattığını görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada biriyle yattığını görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin hastanede yattığını görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta yattığını görmek önemli bir makama terfi alacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yata binmek önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments