Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatan kadın görmek

Rüyada yatan kadın görmek

Rüyada yatan kadın görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, yakın akrabadan gelecek habere, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, deneyim kazanacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, bereketli yağmurlara yorulur.

Rüyada yatan kadın gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Rüyada yatan kadın görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına tabir olunur.

Rüyada yatan bir kadın görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta yatan bir kadın görmek işlerin düze çıkarılacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla yatarken görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine rivayet eder.

Rüyada yatakta yatan kadın görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadınla yattığını görmek tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde yatan kadın görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yatan yaşlı kadın görmek rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments