Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatarak yemek yemek

Rüyada yatarak yemek yemek

Rüyada yatarak yemek yemek gelmek istediği noktalara geleceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatarak yemek yemek gördüyseniz:

  • Eskiyi bırakıp, yeniye sarılmalısınız.

Rüyada yatarak yemek yemek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde yatta olmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını hastanede yatarken görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına tabir olunur.

Rüyada yata görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sokakta yattığını görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını hastanede yatarken görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının yattığını görmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada hesabına para yattığını görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, insanların afiyet bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments