Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde yatan at görmek

Rüyada yerde yatan at görmek

Rüyada yerde yatan at görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, hasretin biteceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  delalet eder.

Rüyada yerde yatan at gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğimiz bazı alanlarda ilerlemememiz daha kolay olabilir.

Rüyada yerde yatan at görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına alamet eder.

Rüyada yerde yatan bebek görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini yerde yatarken görmek borçlarının kapacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde yatan adam görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, gözyaşı döküleceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada birinin yerde yattığını görmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde yattığını görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına inanılır.

Rüyada yerde yatan erkek görmek çok kötü günler göreceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına alamet eder.

Rüyada yerde yatan birini görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments