Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yat görmek

Rüyada beyaz yat görmek

Rüyada beyaz yat görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, sorumlu tutacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yat gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Rüyada beyaz yata binmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz yat görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz yatakta yattığını görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, işlerinin bollaşacağına alamet eder.

Rüyada yerde yatan birini görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, sıkıntılarını çözeceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz yat görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet eder.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek kötü sözler duylacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada yatakta yatan görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada birinin yattığını görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments