Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yan yatan gemi görmek

Rüyada yan yatan gemi görmek

Rüyada yan yatan gemi görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, her zaman sevgi göreceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, malvarlığının artacağına inanılır.

Rüyada yan yatan gemi gördüyseniz:

  • Yeni ortaklıklar, iş birlikleri veya ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada geminin yan yattığını görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada yan yatan gemi görmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada yan yatmış gemi görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin yan yattığını görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yan yatmış bina görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kafasına göre birini bulacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına yorulur.

Rüyada yan yatmış ev görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın yan yattığını görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Rüyada otobüsün yan yattığını görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, bekarlar için evlenmeye, çok mutlu edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments