Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yataktan kalktığını görmek

Rüyada yataktan kalktığını görmek

Rüyada yataktan kalktığını görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına yorulur.

Rüyada yataktan kalktığını gördüyseniz:

  • Kafanızı karıştıran ya da sinirlerinizi bozan kişiler olabilir.

Rüyada yataktan kalkamamak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yataktan kalktığını görmek tartışmaların sona ereceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, büyük işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada sahura kalkmamak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına inanılır.

Rüyada erkek organının kalktığını görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağa kalkmış yılan görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada ölülerin kalktığını görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet eder.

Rüyada hamile kalmadan doğurmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın şaha kalktığını görmek kendisine olan güveninin artacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments