Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sahura kalkmamak

Rüyada sahura kalkmamak

Rüyada sahura kalkmamak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret eder.

Rüyada sahura kalkmamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Rüyada sahura kalktığını görmek kalp kırmayacağına, günden güne sorunlarının artacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sahura kalkmamak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada sahura kalkmak kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, dertlerin başlayacağına yorulur.

Rüyada sahurda yemek yemek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, canını sıkılacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sahur yapmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sahuru kaçırmak geleceğe olan inancını yitireceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, haneye dertlerin gireceğine  işaret eder.

Rüyada sahur yemeği yemek neşeli bir hayat süreceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sahur sofrası görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, insanları kıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments