Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile kalmadan doğurmak

Rüyada hamile kalmadan doğurmak

Rüyada hamile kalmadan doğurmak bol rızık elde edeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, çok iyi şeylere, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada hamile kalmadan doğurmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı duyurular yapmanız veya bazo söylemlerinizde ısrarcı olmanız durumunda ileride pişmanlık duyabilirsiniz.

Rüyada hamile kalmadan doğurmak ondan şifa göreceğine, yeni mekânlara gireceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile kalmayı görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin intihara kalkıştığını görmek bilakis malının çoğalacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine inanılır.

Rüyada tedavülden kalkmış para görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına delalettir.

Rüyada sabah namazına kalktığını görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölülerin kalktığını görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin ayağa kalktığını görmek yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağının kalktığını görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments