Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın şaha kalktığını görmek

Rüyada atın şaha kalktığını görmek

Rüyada atın şaha kalktığını görmek anne baba duası alacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada atın şaha kalktığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartma veya olayların sizi büyüleme ihtimali var.

Rüyada atın şaha kalktığını görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına yorulur.

Rüyada şaha kalkmış at görmek aile hayatının hayır getireceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada şahlanan at görmek çok rahat bir nefes alacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, saygının hiç eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada şahlanan siyah at görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şahlanan beyaz at görmek uzun bir hayat yaşayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın şahlanması görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine inanılır.

Rüyada atın şahlanmasını görmek çalıştığı yerde amir olacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın şahlandığını görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, büyük bir karar verileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments