Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yataktan kalkamamak

Rüyada yataktan kalkamamak

Rüyada yataktan kalkamamak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına delalettir.

Rüyada yataktan kalkamamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışa bırakma veya bazı ilişkileri zorlamama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada yataktan kalktığını görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya yorulmaktadır.

Rüyada yataktan kalkamamak aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada derinin kalktığını görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalsedon taşı görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin mezardan kalktığını görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada tedavülden kalkmış kağıt para görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada kalu bela görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada amuda kalktığını görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, malın bereketinin artmasına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments