Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölülerin kalktığını görmek

Rüyada ölülerin kalktığını görmek

Rüyada ölülerin kalktığını görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölülerin kalktığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin gereksiz yere zarar görmesini istemiyorsanız kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada ölünün kalktığını görmek yatırımlarının kar getireceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölülerin kalktığını görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün ayağa kalktığını görmek kurtuluşu bulacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün mezardan kalktığını görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, hataların telafi edileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta birinin ayağa kalktığını görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına delalet eder.

Rüyada kalkamayan uçak görmek hasta ve zor geçireceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada tedavülden kalkmış bozuk para görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada kalu bela görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments